CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Tuesday, April 21, 2009

Makin Lama...

Makin seronok lepak dengan orang yang best.

Makin gemuk kalau kita makan banyak sangat.

Makin malas nak pegi class bila kita dah selalu sangat tak pegi.

Makin gelap bila kita asyik berjemur je tiap2 hari.

Makin miskin kalau kita guna duit tak mengikut kemampuan time tu.

Makin sedih kalau kita baru je sedar, i'll miss this moment while i'm here.


p/s: Jom pegi fishing and main layang-layang! =D

1 comments:

this is me..~ said...

wahaha..tetibe je menulis ni..pelik2